Grönborgs Trädgård

tar steget ut på webben

Den fysiska försäljningen i butiken på Grönborgs Trädgård har minskat avsevärt under de senaste två åren. Samtidigt har beställningar via beställningsformulär på hemsidan och via telefon ökat, och inte minst under pandemin som var. Med nya arbetsrutiner bland personalen och nya köpbeteenden hos kunderna har vi beslutat att låta butiken bli helt digital.

Även om den fysiska butiken flyttar till webben så kommer man fortfarande att som förut kunna beställa via telefon och mejl. Bokning av minnesstunder och andra personliga möten i Café Lugn och Ro kommer även att fortsätta som förut.

Evenemangsverksamheten kommer att fortsätta med evenemang som allsångsprogram, den traditionella julmarknaden med mera.

Vi kommer nu att rikta in oss på våra styrkor med presentbuketter, begravningar och bud. En digital butik öppnar nya möjligheter och framför allt för våra kunder. Idén är att skapa och utveckla en digital upplaga av butiken utan att tappa det lilla extra som känns unikt för oss på Grönborgs. Man kommer att få träffa oss som jobbar här och fortsätta att kunna följa vårt dagliga arbete i våra sociala mediekanaler.

Den nya webben beräknas att lanseras under sommaren med happenings och öppningserbjudanden.

shoppa online födelsedag
bröllop god jul skolavslutning
mors dag förlovning fars dag

advent alla helgona glad påsk

Vi levererar blommorna till dig med vårt blomsterbud.