Skip to main content

Vi jobbar på Grönborgs

Carola Hellgren

Verksamhetsledare

Carola har drivit verksamheten på Grönborgs Trädgård sedan 1989. Hon kom till trädgården som 14-åring genom arbetsprojektet ”Operation Dagsverke” hos dåvarande ägaren Einar Larsson. Hon tog sedermera över verksamheten som under 30 år har utvecklats med café- och eventverksamhet vid sidan av den ursprungliga blomsterbutiken.

Lottis Linderoth

Florist

Lottis har jobbat i branchen sedan 1996 och är legitimerad florist med gesällbrev. Hon började som praktikant på Grönborgs och gick sedan Floristgymnasiet i Norrköping. Lottis har jobbat som florist i Stockholm, Göteborg, Linköping och Älmhult innan hon återvände till Grönborgs.

Mia Jernberg

Café & servering

Mia kommer från hotell- och restaurangbranchen och har drivit hotell eget hotell både i Sverige och utomlands. Hon har även erfarenhet som hovmästarinna och restaurangchef i Kumla och på Tyresö, och här hemma i Nyköping har hon jobbat ett antal år bl.a på Blommenhof Hotell.

Adress och öppettider

Besöks- och postadress

Nya Kyrkogården 1
611 39 Nyköping

Öppettider kundtjänst

Månd-Fred 10:00-16:30
Lörd-Sönd  Stängt

Kundtjänst tel: 0155-21 25 25

Avvikande öppettider

Helg och semester

Öppettider för kundtjänst, hämtningservice och blombud kan variera under större helger, högtider och semestertider. Vi informerar löpande om detta här på hemsidan och i våra sociala kanaler.

Information, frågor och synpunkter

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor och/eller synpunkter som du vill förmedla. Fyll i kontaktformuläret på denna sida och skicka till oss så svarar vi så fort vi kan.

Kontaktformulär